Thursday 14 October 2010

Karusellen fortsatter...

Det har nu snart gatt tre veckor sedan vi bestamde oss for att saga upp oss och det var meningen att vi skulle ta varat pick och pack och resa vidare i sondags. Sa blev inte fallet... Neil holl sig mest i stan ett par dagar da han var sur och tvar och val tillbaka vande hans humor lika snabbt igen till det battre och vi kunde andas ut. Efter detta fungerar varat samarbete med honom bara battre och battre samtidigt som Jaynes glada och trevliga satt mot oss haller i sig. Fantastiskt harlig kansla att vi alla kan skratta och le tillsammans och att jag och Ida bevisade att vi kunde hantera farmen alldeles pa egen hand gjorde nog att dem fick en gnutta respekt och tacksamhet gentemot oss! Det var helt enkelt alldeles galet att vi skulle aka haifran da vi slutligen trivs kanon pa alla satt! (Ja, jag ar chockad sjalv over att skriva detta). Det har varit en hard vag med blod, svett och tarar for att komma sahar langt men det har varit vart allt slit da bade jag och Ida nu kanner oss sa stolta och starkare an nagonsin!! Detta kryddades lite exra igar efter jobbet da Neil fragade Ida om vi trodde vi kunde hantera farmen sjalva en eller tva veckor!?!? Han hade borjat planera att dra ivag pa en fisketur for att aterhamta sig vilket mycket val kan behovas. Och om Neil litar pa oss sa pass och tror att vi kan greja farmen sjalva sa visst tusan ska vi visa honom att vi kan det!!

Wendy, den nya tjejen fran Holland, har ocksa varit en frisk flakt har pa farmen och vi ar superglada att vi lart kanna henne. Dock har hon hamnat i samma monster som vi gjorde i borjan och trots vart pepp sa har hon bestamt sig for att sluta redan nu. Jattetrakigt men hon ska aka till Cairns nu och planen ar att vi ska plocka upp henne senare och resa ner ostkusten med henne.. Istallet for henne ska det borja en annan kille, ocksa fran Holland, om ett par dagar och vi haller tummarna for att han ar en riktigt stark och bra karl som kan vara till hjalp pa farmen nar vara muskler och kunskaper om motorer inte racker till:) Vi har ocksa fatt en ny tjej i shopen som dem hann anstalla innan vi drog tillbaka var uppsagningen. Skont tycker vi sa vi slipper spendera sa manga timmar dar inne da vi mycket hellre leker med vara kameler;)

Vi planerar nu att stanna har till den 10 november, da har vi avklarat allt jobb for ett nytt ars visum och vi aker sedan mot Carins for att borja utforska den ostra sidan av landet. Men som vanligt tar vi en dag i taget och vi vet mer an val att vara planer kan andras fortare an kvickt:)

4 comments:

  1. Skönt att höra att ni trivs.

    Det gör mig glad.

    Var rädda om er.

    Kramar Malin "teddy"

    ReplyDelete
  2. Emma! Här har vi riktig höst nu med kala björkar och med redten av skogen på god väg.... Har du fått någon info om de chilenska gruvarbetarna som varit instängda på 700m djup sen den 5 augusti? De plockades upp i veckan i ett rör som var ca 60cm i omkrets. Alla 33 kom upp en och en i en liten behållare. En stor grej här i Sverige, vi följde det med spänning och glädje. Annars rullar det mesta på. Idag har jag hälsat på lilla Vera, en alldeles ljuvlig unge! Allt gott! från Annika P.s. Ingvar hälsar förstås :)

    ReplyDelete
  3. Här sitter vi vid Koviken o tar del av era fantastiska upplevelser. Här fiskar vi strömming och röker till böckling o så går vi på en del bjudningar och äter god mat.
    Vi undrar hur många dromedarer har ni? Kan man mjölka någon? Kamelmjölk är kraftig dryck.
    Vi hälsar er lycka till i fortsättningen! Ni är duktiga och växer som människor. Njut av livet!
    Idas mormor o morfar

    ReplyDelete
  4. Hej Camel-lovers!!!

    Bra att ni stod ut och är kvar, en bra upplevese och beslut som som sagt gör er tusen gånger starkare! Gött!

    Jag hade en liten dipp här jag, hade behövt ett långt peppsamtal häromdagen, tappade motiviation och hopp för ett litet tag, har haft lite mycket att göra en period, och har ingen emma eller ida som säger åt mig eller som jag kan bolla saker med :), som tur är har jagju skaffat mig en springkompis, Cissi, och som får höra det ena och det andra istället, dock inte sagt att jag klarar mig utan er!! :)

    Funderar då och då på att ta lite uppehåll i plugget för att gå tillbaks till jobbet, spara 80% av min lön ett par månader och sedan tvinga med Markus ut i världen! Men endast i tankestadie fortfarande :)

    Lots of love and hugs!! xoxox
    /Emelie

    ReplyDelete