Sunday 27 June 2010

Nya aventyr!!

Hey!
Sa lite snabb uppdatering for snart ar vi pavag med Svea norrut. Sen sist har vi jobbat vara sista dagar. Blivit bjudna pa en helt galet rolig kvall av vara chefer som jag inte ens ska borja beskriva for jag finner inga ord. Det var bara helt perfekt avslut!
Vi har ocksa firat midsommar har pa hostelet. Vi hade fullt upp hela dagen, midsommar kransar skulle goras och en midsommar stang var ju ett maste. Skriva ut snappsvisor och styra upp sillmackor stod ocksa pa schemat. Det hela slutade med en av de basta midsommar aftonar vi har upplevt. Sa kul och for att toppa denna kvall akte vi till casinot dar festen fortsatte nagra timmar till.
Nu ar det dags for utcheck fran Beatty Lodge som varit vart hem i snart 3 manader. Vi reser upp vastkusten och vart forsta stopp ar Cervantes. Vi reser dock inte ensamma, vi har tva tyska killar som ska kora bakom oss och vi ska ha walkietalkie kontakt! haha.. Denna dag har varit full med aktiviteter. Vi gick upp kl sju. Akte till en mekaniker som inte hade tid att serva bilen. Ringde da samma mekanikser som hjalpte oss forra gangen och vi fick komma dit direkt, perfekt! Sa den blev fixad och sen var det bara agarbyte pappren som skulle fixas och det gjorde vi pa depertment of transport office i city west. Vi har packat allt och jaaaa nu rullar vi inom 30 minuter. Hall tummarna for oss! Vi far se nar vi kan uppdatera er nasta gang. :) KRAMAR

1 comment:

  1. Berit Calles mamma27 June 2010 at 11:29 pm

    Hej tjejer!

    Tack för uppdateringen igår! Lycka till med Svea och er vidare färd i detta stora land.

    Kör försiktigt och var rädda om er.

    :) Berit

    ReplyDelete